UPUTE ZA JEDNOSTAVNIJU, BRŽU I KVALITETNIJU PROCJENU

Da bi kontakt bio što kvalitetniji, te da bi se procjena mogla napraviti što kvalitetnije i potpunije, savjetujemo da nas kontaktirate putem Viber Viber , WhatsApp WA ili Telegram Telegram aplikacije. Navedene aplikacije su praktične, jer nam jednostavno i brzo možete poslati slike kovanice ili novčanice koju posjedujete. Posebice je taj način kontakta prikladan ukoliko se nalazite i šaljete nam slike van Hrvatske. Na taj način nemate dodatnog troška međunarodnog poziva.

Par savjeta za slikanje:
1. Kada slikate kovanice nema potrebe da slikate komad po komad (naravno ukoliko ih imate više komada), slobodno složite kovanice u 5 redova po 5 komada i napravite jednu sliku, zatim drugih 25 komada itd…
2. Kod slikanja novčanica posložite ih u dva stupca po 5 komada u svakom stupcu i napravite sliku, zatim drugih 10 komada, itd…
3. Kod slikanja kovanica i novčanica slikajte samo prednju stranu (kod kovanica najbolje da to bude strana gdje se nalazi godina), nema potrebe za slikanjem obje strane.
4. Pazite kod slikanja da istu kovanicu ne slikate više puta, tada nismo sigurni imate li jedan ili više komada od iste, što naravno utječe na procjenu.
5. U slučaju da posjedujete značajnije veći broj kovanica ili novčanica, prije slikanja, nazovite nas da se dogovorimo oko načina na koji ćemo izvršiti procjenu.