STANDARD POSLOVANJA NUMIS.hr-a (Numismatics d.o.o.)

  • Tvrtka Numismatics d.o.o. ovlaštena je i stručno osposobljena za profesionalnu procjenu vrijednosti i trgovinsko zastupanje pri prodaji numizmatike (starog kovanog i papirnatog novca).
  • Ovlašteni smo zastupnik američkih kompanija PMG i NGC. PMG je najprestižnija i najveća kompanija na svijetu za autentifikaciju, procjenu i gradaciju novčanica, a NGC je najprestižnija i najveća kompanija na svijetu za autentifikaciju, procjenu i gradaciju kovanica.
  • Ponosni smo dugogodišnji član Američkog numizmatičkog udruženja (ANA Gold member #3180603).
  • Naše sjedište je u Zagrebu, Republika Hrvatska, procjenu i otkup vršimo sa područja Republike Hrvatske, Republike Slovenije i sa područja svih zemalja članica Europske Unije.
  • Prije svake ponude za otkup izvršit ćemo profesionalnu procjenu. Procjena koja prethodi otkupu je BESPLATNA, što znači da ukoliko se i ne odlučite na prodaju ništa niste obvezni platiti.
  • Samu procjenu možemo (u većini slučajeva) izvršiti i preko fotografije Vaše novčanice ili kovanice. Tako da ne morate napuštati toplinu svoga doma da biste saznali vrijednost Vaše kovanice ili novčanice. Nakon toga možete u miru razmisliti o ponudi za otkup, te nam u slučaju da se odlučite za prodaju, kovanicu ili novčanicu donijeti, poslati ili po dogovoru mi možemo doći po nju.
  • Ne postoji minimalni, kao ni maksimalni iznos procjene i otkupa. Možete nam ponuditi pojedinačni primjerak ili cijelu kolekciju.
  • Isplatu vršimo odmah po postignutom dogovoru i potpisanom kupoprodajnom ugovoru i to u gotovini (manji iznosi) ili uplatom na Vaš račun u banci.
  • Naša djelatnost je registrirana i zakonski regulirana, te je u skladu sa svim važećim propisima u Republici Hrvatskoj (Zakon o PDV-u, Carinski zakon, Zakon o platnom prometu, Zakon o trgovini i trgovačkim društvima, Zakon o elektronskom poslovanju…).
Naziv tvrtke:Numismatics d.o.o.
Kontakt telefon:+385 99 49 69 700
E-mail:otkup@numis.hr
Web stranica:www.numis.hr
Pravni oblik:Društvo s ograničenom odgovornošću (d.o.o.)
Registarski sud:Trgovački sud u Zagrebu
MBS:080943773
OIB:02334693073
PDV ID:HR-02334693073
Temeljni kapital:2.654,46 € u cijelosti uplaćen
Transakcijski račun:PRIVREDNA BANKA ZAGREB D.D.
IBAN: HR7023400091110846170
BIC: PBZGHR2X